Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ ، در ابتدای جلسه محمدرضا مازندرانی ضمن تشکر از خیرین اظهار کرد:: اولین قدم، در آموزش و پرورش، تربیت نیروی انسانی است که جز با توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان حاصل نخواهد شد.

 وی افزود: اگر بخواهیم در آموزش و پرورش سرمایه گذاری کنیم باید از دانشگاه فرهنگیان آغاز کنیم چرا که نیروی انسانی توانمند دانش آموز توانمند تربیت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مدیریت امور پردیس های استان گلستان گفت: تا سال 1404 نزدیک به  600 هزار نفر از نیروی انسانی آموزش و پرورش به افتخار بازنشستگی نائل خواهند شد و این خود نشان از نیاز ویژه آموزش و پرورش به نیروی جوان و کارآمد دارد.

 وی خاطرنشان کرد امسال نزدیک به هفتصد دانشجوی جدید در دانشگاه فرهنگیان گلستان پذیرفته شده اند که در صورت گسترش زیرساخت ها خصوصا در بحث عمرانی و فیزیکی، امکان پذیرش دوبرابر دانشجو را خواهیم داشت.

مازندرانی خطاب به اعضاء بنیادخیرین حامی دانشگاه فرهنگیان گلستان گفت: مسئولین کشوری و استانی آماده هرگونه همکاری در جهت استفاده از ظرفیت خیرین محترم در جهت کمک به دانشگاه فرهنگیان خصوصا اجرای طرح 31 دانشگاه جامع فرهنگیان در 31 مرکز استان با تاکید بر تحکیم زیرساخت های عمرانی، علمی، پژوهشی و فرهنگی در دانشگاه فرهنگیان می باشند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان گلستان دانشجو سرمایه گذاری نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان