Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: اگر فضا را برای اظهار نظر دانشجویان فراهم نکنیم حرف خود را به نامحرمانی همچون من‌وتو و بی‌بی‌سی می‌زنند که جز سوء استفاده و دردسر چیزی برای جوانان ما ندارند. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از گرگان، رضا کچوئیان ظهر امروز در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان استان گلستان با بیان اینکه انتخاب رشته معلمی باید با آگاهی همراه باشد، اظهارداشت: تمام چشم امید و انتظار یک جامعه به معلمان است چرا که این معلمان هستند که قرار است به نونهالان ما اقتدار بدهند تا توان رویارویی با مفاهیمی مانند «استقلال، توسعه و حرکت به سمت نوگرایی» را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: امروز انگیزه و تمایل برای حضور در دانشگاه فرهنگیان افزایش یافته است و جمعیت علاقه‌مند زیادی شغل معلمی را انتخاب کرده‌اند. این جمعیت باید بعد از انتخاب به شناخت شرایط جامعه دست پیدا کنند زیرا شناخت شرایط، شناسایی ویژگی منابع انسانی و خویشتن‎پنداری درست، حلقه دوم کیفیت‌بخشی به زندگی معلمی را تشکیل می‌دهند.

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: دنیای امروز دنیای دیجیتال، دنیای پژوهش‌ها و کسب و کارهای جدید و دنیایی با فرهنگ‌های متفاوت است که همه در آن وظیفه دارند در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

دانشگاه فرهنگیان برای کنکور 98 تکمیل ظرفیت هم دارد؟حاجی میرزایی: بیش از 98.5 درصد دانش‌آموزان در کلاس‌ها ثبت‌نام کردند/دانشگاه فرهنگیان مسیر ورود به آموزش و پرورش استداشتن هیئت علمی توانمند شرط گسترش دانشگاه فرهنگیان

وی از شرایط دنیای امروز معنویت‌بخشی به زندگی اشاره کرد و افزود: چالش‌های معنوی امروز باید شناسایی شوند. مراسم عاشورا و پیاده‌روی اربعین رمزواره ورود به معنویت هستند. دانشگاه تربیت معلم یک دانشگاه معنویت‌گرا و پویا است و باید چالش‌های فزاینده پیش روی معنویت و هم فرصت‌های ورود به معنویت را تشخیص دهد.

کچوئیان خطاب به مدیران و مسئولان پردیس‌های استان گفت: نگاه نسل جدید با نسل قدیم متفاوت است، نسل حاضر اهل نصیحت نیستند، اهل حرکت‌های تصنعی و تبلیغی هم نیستند، این نسل اهل استدلال و توضیح است و باید به آن‌ها فرصت اظهار نظر داد.

معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: نیاز نسل امروز احترام، آزادی بیان، دوست داشتن و دوست داشته شدن است. حدود 100هزار دانشجو در حدود 100پردیس در سراسر کشور داریم که باید نیازشان شناخته شود و در فضای درست آموزشی رشد پیدا کنند تا بعدها در مدارس مفید باشند.

وی بهترین راهبرد را برای مدیران شفافیت خواند و گفت: تصمیم‌گیری پشت درهای بسته برای سازمان‌های آموزشی سمی مهلک است، مدیران ما در پردیس‌های تربیت معلم باید اهتمام به اخلاق حرفه‌ای داشته باشند، استانداردها را بالا برده و به کم قناعت نکنند. باید مرداب‌های تکرار را به دغدغه‌های نوآوری تبدیل کرد و به ایجاد فضای رقابتی سازنده و ایجاد انگیزه در دانشجومعلمان اهتمام ورزید.

انتهای پیام/

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین دوره جشنواره نمایشنامه خوانی شهرستان سقز با حضور ۱۶ گروه برگزار شد و در این جشنواره گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با کار خوانش نمایشنامه سحوری اثر استاد قطب‌الدین صادقی حضور پیدا کرد و توانست با کسب جوایز رتبه نخست موسیقی و صحنه خوانی توسط نوید شفیعی، مقام اول کارگردانی توسط سارو رحیمی و مقام اول بازیگری توسط سهند سوران سقزی، و در مجموع مقام اول گروهی را کسب و به‌عنوان نماینده استان کردستان به جشنواره کشوری مونولوگ راه پیدا کند.

اجرای گروه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به‌عنوان نماینده تمام اجرا‌های صورت گرفته در میراث فرهنگی و موزه شهرستان سقز قرار گرفت.این جشنواره با حضور داوران ملی و استانی همچون آقای افشین خدری به میزبانی این شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟