Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، موسی کیخا عصر دوشنبه درجلسه شورای آموزش و پرورش گنبدکاووس گفت: هم اکنون دانشگاه فرهنگیان گلستان که در شهرهای گرگان و گنبد فعالیت دارد با کمبود ۲۸ کلاس درس و ساختمان خوابگاهی با ظرفیت ۵۰۰ نفر مواجه است.

وی افزود: در زمان حاضر دانشگاه فرهنگیان گلستان افزون بر ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو از سراسر کشور دارد که در ۲ پردیس ویژه برادران و یک پردیس ویژه خواهران مشغول تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیخا اضافه کرد: ساختمان‌های آموزشی و رفاهی فعلی دانشگاه فرهنگیان گلستان بویژه در گنبدکاووس قدمت بالایی دارند و باید همه کمک کنند تا کمبودهای این مرکز آموزش عالی برطرف و توسعه یابد.

وی بابیان اینکه  اکنون گلستان با کمبود سه هزار معلم مواجه است که این رقم در چهار سال آینده به هشت هزار نفر افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: در صورت توسعه فضاهای آموزشی و رفاهی پردیس‌های این مرکز آموزش عالی می‌توان ظرفیت بیشتری از فرزندان استان را برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان از طریق آزمون سراسری جذب کرد.

مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس در این جلسه که برخی معاونان و کارشناسان او  به تشریح فعالیت‌های پیش بینی شده برای اوقات فراغت تابستانی دانش آموزان، ضرورت توجه به رفع مشکل کمبود فضای آموزش و رفاهی دانشگاه فرهنگیان و ضرورت تمدید مهلت استحکام بنای مدارس غیردولتی این شهرستان پرداختند، گفت: برای کمک به رفع کمبود فضای آموزشی و رفاهی واحد دانشگاهی فرهنگیان چند فضای آموزشی و خوابگاهی پیش بینی شده که درصورت تایید مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

کمال الدین نظرنژاد افزود: درسال گذشته ۱۱۶ نفر از دانش آموزان گنبدی موفق به قبولی در دانشگاه فرهنگیان شدند که تلاش داریم با ظرفیت سازی و فراهم کردن فضاهای آموزشی و رفاهی این رقم را در سال جاری به ۲۵۰ نفر افزایش دهیم.

وی اضافه کرد: ساختمان واحد دانشگاهی فرهنگیان گنبدکاووس ۸۰ سال قدمت دارد و از این جهت این شهرستان نیاز به ساخت ساختمان جدید برای این مرکز آموزش عالی که هم اکنون ۶۴۷ دانشجو معلم در سه رشته آموزش ابتدایی، امور تربیتی و تربیت بدنی دارد.

همچنین فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز در این جلسه با تاکید برضرورت رفع کمبود فضاهای آموزشی و رفاهی دانشگاه فرهنگیان این شهرستان گفت: فضاهایی که قرار است به این موضوع اختصاص یابد باید از بهترین‌ها و در خورشان دانشجو معلمان که تربیت کننده نسل‌های آینده هستند، باشد.

مهدی دهرویه با تاکید برضرورت تشکیل فوری کمیته تخصصی برای شناسایی و بررسی ساختمان‌های آموزشی و رفاهی مورد نیاز دانشگاه فرهنگیان گنبدکاووس، گفت: بحث استحکام بنای ساختمان مدارس غیردولتی یک مشکل سراسری است و بدون تردید با لغو مجوز آنها، مشکلات مدارس دولتی که خود با کمبود فضا و بعضا استحکام بنا مواجه‌اند، دوچندان می‌شود.

وی اضافه کرد: باید با پرداخت تسهیلات مناسب به موسسان مدارس غیردولتی و فرصت چند ساله به آنها نسبت به نوسازی این مدارس اقدام کرد ضمن اینکه برای نوسازی مدارس فرسوده دولتی گنبدکاووس نیز باید علاوه بر جذب اعتبارات ملی و استانی از ظرفیت نیکوکاران بیشتر استفاده کرد.

دهرویه همچنین خواستار برخی تغییرات در شورای آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت نخبگان از اقشار و مشاغل مختلف و پیشکسوتان فرهنگی تاکید کرد و گفت: این شورا محل خرد جمعی است و باید بهترین تصمیم‌ها برای حوزه بسیار مهم تعلیم و تربیت گنبدکاووس و مسائل و مشکلات آن گرفته شود.

همچنین در این جلسه رییس واحد دانشگاهی فرهنگیان گنبدکاووس، معاونین پرورشی و تربیت بدنی، آموزش متوسطه و کارشناس مدارس غیردولتی مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان هم گزارشی از حوزه فعالیت خود ارائه دادند.

آموزش و پرورش شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس افزون بر ۹۲ هزار دانش آموز از پیش دبستانی تا متوسطه دوره دوم دارد که ۱۵ هزار و ۳۴۳ نفر آنها معادل ۲۳ درصد در ۱۲۹ باب مدرسه غیردولتی مشغول تحصیل هستند.

برچسب‌ها گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان گنبدکاووس دانشگاه فرهنگیان گلستان وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان گلستان آموزشی و رفاهی مدارس غیردولتی آموزش و پرورش فضای آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش